Niet getoond

Dakoyria

Zij toont zich vrijwel altijd vrolijk, wat er ook gebeurt
Over heel veel zaken wordt veel te lang gezeurd
Toch valt zelfs bij haar geregeld wel een traan,
zij veegt die driftig weg, doet liever verbergen gaan.
Heel erg stilletjes, als niemand haar ziet, verwerkt dan
zij haar verdriet.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Niet getoond’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.