INLOGGEN
«»

Verleden

In gesprek met vroeger
Kijk ik nu naar binnen
En zie de toekomst voor me staan
Ze kijkt mij met liefde aan

Een last valt van mij af
Wanneer ik draag wat ik wil dragen
Vergeef wie daarom vragen
Teruggeef wat bij een ander hoort
Sleep mijzelf niet langer voort

Maar draag met rechte schouders
De lessen van mijn ouders
De fouten inclusief
Heb ik weer m'n leven lief

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wichard de Krijger
Actief sinds: 04-02-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verleden’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.