INLOGGEN
«»

Bruine ogen

Streng zie ik ze stralen
En kijken mij aan
Laten de mijne dwalen
Zien me daar vertwijfeld staan

Richtingloos op reis
Terug naar mijn ik
Zoekgeraakt in twijfel
In strijd verstrikt

Ze grijpt me vast
Schudt me los
Voelt me aan
En laat me gaan

Toont begrip
Prikt me door
Vraagt en hoort
En is me voor

Dankbaar voor het vertrouwen
En haar energie
Kan ik nu langzaam bouwen
Zodat ik mijzelf weer zie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wichard de Krijger
Actief sinds: 04-02-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bruine ogen’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.