INLOGGEN
«»

Boven jezelf uitgetild

Je hebt van die mensen, zij tillen jou als
het ware boven jezelf uit
Natuurlijk maak je ook dán fouten
Het verstoort de relatie niet blijvend,
naar je blij besluit!

Wezenlijk teleurgesteld raak je nooit in
elkaar
De betrokkenheid blijft, dat is zeker waar
Van zulke personen eens afscheid
moeten nemen, valt je extra zwaar.

Toch overwegen alle positiefs en liefs,
je speelt het verder alleen wel klaar.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Boven jezelf uitgetild’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.