Jouw teken

Anna

Weer een dag voorbij.
Eentje zonder van jou te horen.
Geen lief berichtje voor mij.
Het voelt als een onneembare toren.
Ik voel pijn in mijn hart heel diep.
Ik verlang naar jou aandacht.
God ik wou dat ik maar vast sliep.
Zodat mijn droom me dichter bij jouw bracht.
Jou warmte dan dicht om me heen.

Dan hoor ik plots mijn mobiel.
Bloed stroomt waar het niet gaan kan.
Ik zie het goed het is jouw profiel.
Wat ben je toch een kanjer van een man.
Een super klein berichtje zo ontzettend groots van betekenis.
Je mist mij net zo als ik jou.
Ik voel mijn lieve kanjer dat dit ware liefde is.
Weet dat ik intens veel van je hou.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Anna (Actief sinds: 09-07-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw teken’ van Anna zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.