INLOGGEN
«»

Een slechte geheugenfunctie


Hoe toch moet dat zijn: wég je korte termijn
geheugen Zo lástig en vol venijn!
Mij komt soms wel wat benijdenswaardiger
voor, het verliezen van herinneringen
Veel meer rust in de tent dan hoor!

Maar vlak ook is dan je bestaan; niets om
naar streven te gaan.....
Beide zijn even afschuwelijk, je bent maar
half mens, ondanks de -soms- ánders en
fel geuite wens.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een slechte geheugenfunctie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.