INLOGGEN
«»

Ongeboren kind

Vanuit de boom
Staar je me aan
Twee ogen
Ze volgen me
Waken over me
En doen me versteld staan
Heb je nooit mogen zien
En op een foto
Liet je jezelf zien
Uit t niets
Vanuit niets
Maar zo helder
En absurd
Mijn ongeboren kind

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Astrid van Veen
Actief sinds: 19-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ongeboren kind’ van Astrid van Veen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.