INLOGGEN
«»

Dierbare herinnering

Je hield erg van dit type weer; zo heel zonnig
en al wat herfstig
We gingen met de auto op stap, voor een
korte boswandeling en láter koffie met appel-
gebak...

Zo een traditie was dit geworden en nu zo
missend
Heel knap dat jij je ondanks gezondheids-
perikelen zozeer hebt ingezet.

Jaren hebben we dit desondanks volgehouden
De herinnering is altijd nog levendig daar
Nog weer schijnt nu een najaarszon en
dankbaarheid rest mij slechts nog maar.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dierbare herinnering’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.