INLOGGEN
«»

Raymond

Als de zon de aarde raakt
Even aanstipt met haar stralen
Wanneer je in momenten denkt
Elk ogenblik wilt herhalen
Gevangen in het licht
De mist wilt doorgronden
Verzwaard door herinneringen en zicht
Als opengereten wonden
Vrees niet voor wat komt
Al wat je ziet is vervangbaar
Gedachten door elkaar als front
Alleen als je wilt onvervangbaar
Maak de dag en maak je lach
Duidelijk troebel is je geest
Vervang gedachten met de dag
Het komt en is geweest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Patricia
Actief sinds: 09-09-2017Informatie bij het gedicht:

, Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Raymond’ van Patricia zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.