mijn moederke

William Elskens

Tussen de sterren
en de maan
zag ik de beeltenis
van mijn moeder staan
ze vroeg mij
hoe het mij
in mijn leven
was vergaan
goed mijn moederke
zei ik haar
al ben ik menig keer gevallen
maar ik ben telkens weer
rechtop opgestaan....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

William Elskens (Actief sinds: 21-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘mijn moederke’ van William Elskens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.