INLOGGEN
«»

Vertrouwen en rust

Vertrouwen en rust

In vertrouwen en rust ligt ware kracht
Dit maakt een mens echt niet zacht
Door vertrouwen te nemen of te geven
Gaat men vaak onbewust rustig leven
Wat niet zegt dat alle zorgen en pijn
Door zo te leven ook verdwenen zijn
Maar als men in vertrouwen kan delen
Zonder valse blijmoedigheid te spelen
Waar men al lang mee blijkt te zitten
En maar aan je gedachten blijft klitten
Mag je werkelijk een rust gaan ervaren
Die je voor veel spanning zal besparen
Omdat je dan geheel jezelf kunt zijn
In je emoties, angst en doorleefde pijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Vertrouwen geven en nemen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vertrouwen en rust’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.