Dromen

CvL

Het leven is niet slecht
Maar toch is er veel waartegen ik vecht
Mijn mooiste jaren zijn geweest
En dat benauwd me nog het meest
De tijd glipt tussen mijn vingers door
Ik ben hartstikke druk, maar waar doe ik het voor
Ik doe heus nog wel veel leuke dingen
En hou nog steeds van lachen, dansen en van zingen
Maar toch, .....het is niet meer zo onbevangen
En dat is het waar ik naar kan verlangen
Gewoon weer eens de slappe lach
Zo'n periode waarin alles kan en mag
Maar mijn zorgen gaan met mij op de loop
En daar kom ik dan ook mee in de knoop
Ik zit heus niet bij de pakken neer
Maar het vermoeid me wel steeds meer en meer
Het zijn helaas meerdere zaken
Die mijn leven toch ingewikkelder maken
Zou er echt ooit weer een tijd komen?
Waarvan ik nu alleen kan dromen?
Ik weet het niet, maar het lijkt me fijn
Om weer onbevangen blij te kunnen zijn
En niet voor een weekje of een dag
Maar gewoon eindeloos genieten, als dat toch eens mag...
Ja .......daar kan ik van dromen
Dat die tijd weer eens zal komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

CvL (Actief sinds: 15-10-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dromen’ van CvL zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.