Werken aan de weg

Coby Leeuwenburgh-kloosterman

Tegen de tijd als de zon onder gaat,
staat zij weer paraat.
Haar lippen zijn zwoel,
en vuurrood en zij is bang als de dood.

De auto's rijden af en aan,
zou ze op de goede plek staan?
Ze lacht tegen een dikke vette vent,
welke ze totaal niet kent.

Vanavond moet het toch gaan gebeuren,
haar pooier blijft maar zeuren.
Hij wil geld zien,
anders moet ze weg misschien.

Ze moet nog achterstallige huur betalen,
dat is behoorlijk balen.
Een auto stopt, ze stapt in, een lieve lach,
ze krijgt weer zin, ze zit in het werk, er middenin.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman (Actief sinds: 07-03-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Werken aan de weg’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.