de leegteval

Geert Messelis

zacht als de sneeuw
valt leegte ongemerkt
overvalt het verlangen
de last niet meer te dragen
kom nader
de wapens zijn gevallen
de afweer op de grond
het snoert de mond
je zwijgt, je bent een plant
op een verwaarloosd graf
gevoelens zijn alleen maar tranen
om het niet meer voelen
de wanhoop om het niet ontsnappen
je bent de vogel voor de kat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de leegteval’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.