Zeker stellen

Dakoyria

Zo zeker wilde ik me stellen -misschien kinderlijk-
van enige aandacht
Het uitwisselen van verdriet van wie dat je dat nú
juist verwacht
"Zeker wel, we blijven contact houden", zo werd mij
plechtig beloofd
Ik vertrouw er maar op, van enige hoop ben ik nog
niet beroofd.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zeker stellen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.