INLOGGEN
«»

Boeket voor iedere dag

Boeket voor iedere dag

Iedere dag krijg ik een nieuw boeket
Die mijn dag weer in het zonnetje zet
Een boeket bloemen in mooie kleuren
Prachtig van vorm met heerlijke geuren
Ik krijg ze zonder er iets voor te geven
Iedere dag weer, al mijn hele leven
Ze staan zo prachtig, mooi en puur
Niet op mijn tafel, maar in de natuur

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Oog voor de natuur om ons heen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Boeket voor iedere dag’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.