Mijn soort magie

Ilsevandepol

De klok tikt,
Elke seconde lijkt een uur.
Dagen gaan voorbij,
In mijn hoofd lijkt alles vuur.
Ik werd geboren zonder uitleg,
Zonder weet en wat daarbij.
Niemand die mij vertelde,
Ilse hier hoor jij echt bij.
Ik ben nu volwassen en moeder,
Heb gefaald en lief gehad.
Ik ben een Arme sloeber,
Maar mijn liefde komt recht uit 't hart.
Hoevaak ik ook bedrogen wordt,
Met leugens of fantasie.
Niemand die mij breken kan,
Het is mijn soort magie!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ilsevandepol (Actief sinds: 14-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn soort magie ’ van Ilsevandepol zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.