INLOGGEN
«»

Kennis maken

Een adequaat antwoord heb ik er nog niet op
Een nieuwe kennis informeert terloops naar
mijn privéleven en éven weer staat mijn wereld
op zijn kop.

Zo helder en zakelijk mogelijk houd ik een betoog,
zoveel mogelijk wárs van emoties, wel hinderlijk
dat een ooglid zo onophoudelijk bewoog.....

Ik wil slechts kwijt wat míj past; niet dat ik iets te
verbergen heb, maar wil liever dat de 'nieuwe'
zoveel mogelijk in het duister tast.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kennis maken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.