Gras maaien

Dakoyria

Een electrisch gemeenteapparaat verpest de hele sfeer
Ja, het gras moet dringend gemaaid, nú alweer!
Het geluid is oorverdovend en genieten van búiten is
er volstrekt niet bij...
Is het nou eindelijk kláár en rijdt hij dan snel voorbíj?

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gras maaien’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.