INLOGGEN
«»

Rusteloos

De klok die slaat
Het is drie uur
Bij slapen gebaad
Starend naar de muur

Slapen kan ik niet
De nacht is mijn vriend
Het regent dat het giet
Tikkend opgediend

Hopend op morgen
Starend naar het firmament
Denkend aan de zorgen
Kijken of je er nog bent

Mijn ogen vallen dicht
Zij verliezen het gezag
Klaas vervuld zijn plicht
Vandaag een nieuwe dag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eric Vonk
Actief sinds: 22-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rusteloos’ van Eric Vonk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.