INLOGGEN
«»

aan mijn overleden vrouwtje

Aan mijn overleden vrouwtje


er is geen keur
meneer den directeur
ik zit met marbels in mijn hoofd

er is geen keur
meneer den dokketeur

zeg het zonder zwans
is er nog een kans

t’is echt gemeen
moedermens alleen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

agens
Actief sinds: 27-04-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘aan mijn overleden vrouwtje’ van agens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.