INLOGGEN
«»

Heimwee naar ooit

Tijden van toen
Vreugde van vroeger
Geborgenheid en rust
Onbevangen en vrij

Toen was ik jong
Onbedorven en onzeker
Lerend van het toen
De mensen om me heen

Nu in het heden
Jaren voorbij
Ervaring gebouwd
Is het anders voor mij

Verstoord vertrouwen
Verdriet opgedaan
Keuzes gemaakt
De tijd acteert gemeen

Levend met het nu
Is werken aan jezelf
Het accepteren van het leren
Niet te veel terug

Heimwee naar ooit
Berusting van toen
Ik weet dat komt nooit meer
Maar wat gaat de tijd toch vlug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gevoelsmens
Actief sinds: 31-01-2017Informatie bij het gedicht:

alles over willen doen, onmacht. 2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Heimwee naar ooit’ van Gevoelsmens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.