in de knoop

strijdster

er was eens een meisje,
die dacht dat ze de juiste keuzen had gemaakt,
maar met haar hartje ..
weet ze dat het niet zo is,
dat meisje is kapot..
van de pijn,
ze staat op met de pijn,
ze gaat slapen met de pijn...
tranen komen er ,
maar niemand die dat ziet....
ze houdt zich sterk ,
hoe moet dat meisje verder???
die vraag stelt ze haar iedere dag ...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

strijdster (Actief sinds: 31-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘in de knoop’ van strijdster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.