Grote Glimlach

casimier

Grote Glimlach,

We doen het op grote schaal,
En dat is iets waar ik van baal!

De grote glimlach naar de buitenwereld!

Van binnen weleens intens mistroostig,
Maar het plaatje moet correct zijn!

Van binnen weleens een gevoel van verdorvenheid,
Maar het plaatje moet correct zijn!

Op Social Media het ideale gezinnetje,
Want het plaatje is correct!

Eerlijk zijn, vooral naar jezelf, is soms heikel en noodlijdend,
Maar doe het gewoon, het lucht op en werkt bevrijdend!

En dan komt die grote glimlach,
Echt!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

casimier (Actief sinds: 16-01-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Grote Glimlach’ van casimier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.