INLOGGEN
«»

Ik voel de dood naderen

ik voel de dood naderen
wat een aanstellerig tiep
altijd maar piep, piep, piep
overal slechts verwelkte bladeren



ik voel de dood naderen
stop toch eens man
is dat het enige wat je kan
overal slechts verwelkte bladeren


ik voel de dood naderen
wat een eeuwig gezeur
daarmee krijg je echt geen kwaliteitskeur
overal slechts verwelkte bladeren



ik voel de dood naderen
kop op, rug recht
dan pas is je strijd met de dood beslecht
overal slechts verwelkte bladeren


ik voel de dood naderen
wellicht kun je nog jaren mee
zeg tegen het leven nog geen nee
overal slechts verwelkte bladeren

JeVeBe

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JeVeBe
Actief sinds: 14-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik voel de dood naderen’ van JeVeBe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.