INLOGGEN
«»

Alles gaat snel

Alles gaat snel..


alles gaat snel op radio en TV
vroeger ging het traag en zwak
iets sneller dan een slak
ik heb er steeds meer moeite mee


alles gaat snel op radio en TV
wel gedegen en meer aandacht
ook minder luid en wel zacht
ik heb er steeds meer moeite mee


alles gaat snel op radio en TV
nu alsof ze de trein moeten halen
voor ons echt stevig balen
ik heb er steeds meer moeite mee


alles gaat snel op radio en TV
ze kunnen toch echt wel auto betalen
of zich door chauffeur laten halen
ik heb er steeds meer moeite mee


alles gaat snel op radio en TV
dus aan u allen, ga terug naar 33 toeren
op 78 is veel te snel ouwehoeren
ik heb er steeds meer moeite mee

JeVeBe

hebtudatook.nl

2017

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JeVeBe
Actief sinds: 14-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alles gaat snel’ van JeVeBe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.