INLOGGEN
«»

Die tafel...

De grote tafel staat pontificaal in de woonkamer
Wel zés mensen kunnen eraan eten... Wie ben
ik nog meer vergeten?

Door slechts sporadisch bezoek dient hij nu
vrijwel alleen als werkhoek, een soort kantoor aan
huis Te vaak echter is de bewoonster niet thuis.

En die tafel, ooit gekocht voor veel gezelligheid,
is zijn échte functie wat kwijt en dient hoofd-
zakelijk voor business.
Teveel stilstaan is geen goede zaak, het gemis.....

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Die tafel...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.