INLOGGEN
«»

Kerst en herinneringen

Jij ging de kerstdagen in
zonder te weten
Dat je drie maanden later
van niets meer zou weten.
Je kwam over als een heel sterk mens
maar ook ziek, opeens was hij daar
die onvermijdelijke grens.
Je hebt jouw laatste kerst met man en kinderen nog mogen beleven
jullie kerst, nog heel gelukkig samen maar voor heel even.....
Ik denk vaak aan jou
en aan jouw man.
Hoe hij ooit verder kan..........
met het leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

PseudoBr.
Actief sinds: 12-11-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kerst en herinneringen’ van PseudoBr. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.






Om dit gedicht toe te voegen aan je favorieten dien je ingelogd te zijn. Log dus eerst in op de website. Als je nog geen account hebt, maak dan een account aan op deze website.