INLOGGEN
«»

ALLES IS GOED

Alles is goed
mijn lijf, mijn leden
mijn hoofd is ook goed
en toch is er niets
niets dat klopt
want van binnen
diep verborgen
zit mijn verdriet.

Verpakt in watten
achter mijn hart
en morgen of later
komt het omhoog
het sijpelt naar buiten
heel dun, haast onmerkbaar
een barstje in het stuwmeer
van mijn tranen.

Maar niemand mag het zien
het is mijn geheim
ik stop het weg
naast mijn geluk
in een doosje enaast
en ik weet dat ik ook gelukkig ben
omdat ik het verdriet zo goed ken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-08-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marion Kleuters
Actief sinds: 03-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ALLES IS GOED’ van Marion Kleuters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.