INLOGGEN
«»

LEKKEND HART

Lekkend hart

de cardioloog zei: u hebt een lekkend hart

u functioneert nu minder



u wordt snel verdrietig, boos en moe
u bent vol pijn tot nu toe

we gaan u opereren

om deze situatie te keren



een operatie van een paar uren

dan bent u weer als nieuw

en is het fini met uw hartkuren



dokter, dokter u hebt het mis

dat is niet wat het is

roep mijn lief weer tot leven

al is het maar voor even



ja het is van de gekke

pas dan ben ik weer echt tot leven te wekken

dat ze plots weer voor me staat

dat alleen verwijdert het prikkeldraad rond mijn ziel, inderdaad



ik heb al zo veel gemist

sta me dit nu toch toe op het randje van mijn DELA kist

god zal het u lonen

en ik zal u ook mijn dankbaarheid tonen



pakken we samen een drankje of tien

die lust ik dan weer, misschien



JeVeBe

hebtudatook.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JeVeBe
Actief sinds: 14-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘LEKKEND HART’ van JeVeBe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.