INLOGGEN
«»

Schuilen in je hart

Je hart is een plekje om in te schuilen
Waar je mag zijn met je verdriet
Heb je behoefde om te huilen,er is hier niemand die je dat verbiedt
Je hart is een plekje voor je zorgen,
wat je mag zijn met al je pijn
Ben je bang voor de dag van morgen
weet dat je hier jezelf mag zijn
Je hart is een plekje zonder vragen,
niemand die het beter weet
Ook al zal niemand je hier plagen,
Je hart is een plekje in de stilte ,een zonnestraal die je soms ziet
Je hart is een plekje om te schuilen,
waar je mag zijn met al je verdriet.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-05-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016Informatie bij het gedicht:

Mijn naam is wilma van Eikenhorst en mijn eerste bundel heb ik geschreven in 2015 ,ik schrijf gevoelige en gedachten gedichten die mij en anderen aanspreken ,maar ook wel over dieren ,(klein)Kinderen en ook leuke en gevoellige quotes. Ook op FB mijn gedichten Wilma kunnen jullie mij vinden. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Schuilen in je hart’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.