Diepzee

Moskoviet

Verlang naar me lief of verlaat me
Jouw fluweelzachte stem
Onthult mijn doorzichtige naaktheid
Zwevend langs eenzame nachten
Recht door mijn diepzee heen
Aai met je sterke handen
't Lichaam van bloed en vlees
Hier op de warme aarde
Koester het, voel en vrees
Laat de eeuwigheid achter

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 31-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Moskoviet (Actief sinds: 31-03-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Diepzee’ van Moskoviet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.