INLOGGEN
«»

raison

Het waait! het waait!

De wind zo vrolijk fluistert

Vooruit! vooruit!

Het is de lente tijd!

verlaat je zorgen in de winterduister

Betuig je spijt


Ontwaak! ontwaak!

Kruip uit je droge korsten

Mijn jonge, groene eigengereide taak

De zon, de zon!

Rol uit t verre oosten

“On dit que tout arrive pour une raison”

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-03-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Moskoviet
Actief sinds: 31-03-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘raison’ van Moskoviet zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.