INLOGGEN
«»

Een lieve vriendin

Ik houd van haar afgewogen oordeel
waarin zij menigeen wel verslaat
Haar rust is toch zo prettig waarmee zij
zachtjes meestal praat.

Zij blijkt een vriendin steeds weer zoals
ik zo graag er een zie...
Al zou je er hard naar op zoek gaan,
je vindt zo ene werkelijk niet!

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-02-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een lieve vriendin’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.