INLOGGEN
«»

Op weg

Ik heb de wijsheid niet
al zie ik hoe jij kijkt
en voel ik wat je voelt

of dacht je soms
dat men niet weet
en nooit is geweest

daar waar jij
nu staat
of denkt te zijn

Op weg..

We hebben de wijsheid niet
die heb je zelf
al zie je nu niet

of dacht je soms
dat wat je in je hebt
Verloren bent

Als ik je zeg

Geloof je dan
dat waar jij bent
Ik ooit was

Als alles anders lijkt

alles komt terug
nog mooier dan dat
wacht maar af

en neem de tijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Op weg ’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.