Voorzichtige blik

Just Ynze

Voorzichtig kijk je me aan,
met leesbare nieuwsgierigheid.
Mijn wereld van gevoel draait rond,
met verschillende kleuren wordt
de draai van het zien en gevoel
getrokken naar jou!

Zachtjes kijk ik naar je terug,
met dezelfde nieuwsgierigheid.
Jouw wereld van gevoel, door mij,
en alle kleuren worden
gedraaid in zicht en gevoel:
Betrokken van jou!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Just Ynze (Actief sinds: 16-08-2015)

Informatie bij het gedicht

Hoe plotseling kunnen gevoelens, lang of kort, je wereld aansturen. Dit wordt bij mij een tekening met gedicht. Wat weergeeft wat mij doorboorde.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Voorzichtige blik’ van Just Ynze zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.