INLOGGEN
«»

Kosmisch plan

Kosmisch plan

het is doodstil in de kamer van verbazing
je kunt een speld horen vallen op de plavuizen
trieste muziek speelt de boventoon
gewetensvragen absorberen de volle laag

regenwolken verduisteren de rode avondgloed
de graadmeter weegt door op de gouden schaal
ik hoor jouw stem in de wind van heimwee
mijn prikkende groene cactus toont een witte bloem

begrip en vriendschap zullen overwinnen
in de boot van hoop zijn wij passagier
met gesloten ogen zie ik het kosmische plan
met de neonpaarse gedachtenlijnen al uitgezet

Bianca & Gerhard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bianca en Gerhard
Actief sinds: 17-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kosmisch plan’ van Bianca en Gerhard zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.