veerbaas

Peter Paul Doodkorte

dood is hij
- mijn vader -
naar aardse begrippen

aan de overkant is hij
ergens - ongrijpbaar
en toch - altijd - heel dichtbij

dus pendel ik - met regelmaat
naar de overkant
heen en weer
- voor even steun
- goede raad
- advies
- een gesprek - van man tot man

dood is hij
- mijn vader -
en toch - altijd - heel dichtbij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-07-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

denkend aan pa!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘veerbaas’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.