INLOGGEN
«»

Zo houden

struikelend, chaot, ondernemend, ideeen te over ...
Is wie ik ben.
Meelopen is iets wat ik niet ken
Misschien een stukje
Voor begrip na de ander.
Maar wie ik ben is iets wat ik liever niet verander

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Elisabet Elia
Actief sinds: 21-07-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zo houden ’ van Elisabet Elia zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.