Pijn

JW. Scholten

Pijn

Uitgeputte pijn
zwerft in mijn botten rond
Gedachten blijven stil staan
en voelen als een oen wond
Ik moet trachten te gaan slapen
deze nacht
Om niet te bezwijken
aan alle scheuren in mijn ziel
door doktoren toegebracht..
met brandingskracht..

Hun zeeen van vergelijken
komen geen golven
tekort..

Jan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

JW. Scholten (Actief sinds: 30-04-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pijn’ van JW. Scholten zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.