INLOGGEN
«»

Dissident

Dissident

Ik ben volgens de doktoren
andersdenkend.. en daardoor dissident
Veroordeeld in dossier
Als behandelresistent
Ik ben verpand aan het celgemuurte
waar mijn hoofd en hand in rusten
en mijn vingers strelen
de wasem van mijn adem..

Waarom trekt in mij
toch steeds de dood voorbij
Ben ik werkelijk het vergeetboek
dat zelfs |God

niet open slaat..?

Jan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

JW. Scholten
Actief sinds: 30-04-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dissident’ van JW. Scholten zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.