INLOGGEN
«»

Verbonden Levenspaden

Verbonden Levenspaden

Iedere dag met jouw is een belevenis
en weet als je er niet bent ik je vreselijk mis
Onze liefde is een aaneenschakeling van gelukzaligheid
die ons diep in onze harten verblijd
Onze levenspaden zijn met elkaar verbonden
nadat onze liefdesstralen waren uitgezonden
Op de liefdesgolven balanceren
de liefde voor elkaar eren
De diepe betekenis van onze verbondenheid
gebonden tot in de eeuwigheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verbonden Levenspaden’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.