INLOGGEN
«»

levenslicht

LEVENSLICHT
Leven in het licht
van liefde en hartstocht.
Het kanaal
vol van energie
en kracht uit de kosmos.

Het streven naar
een gelukkig leven.
Dat klemt hij voorzichtig
tussen zijn vingers.

Bekijkt het vanuit zijn standpunt.
De flitsen banen zich een weg
als een rode draad
door zijn levensboek.

Het verhaal speelt zich af
als verlangen die werkelijkheid wordt.
Het intens beleven
in geest en ziel.

Beneveld door de schoonheid
van de toekomst
wordt het verleden
gewist en vergeten.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Claire Vanfleteren
Actief sinds: 11-01-2014Informatie bij het gedicht:

Hier tracht ik uit te leggen dat het leven van een jong iemand niet altijd over rozen gaat. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘levenslicht’ van Claire Vanfleteren zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.