INLOGGEN
«»

wandel wat in woorden

ik wandel
wat in woorden rond
vertreed me
zoek een bankje
aai een jonge hond

luchten vluchten als
ik naar wolken kijk
de zon schijnt toch
zijn eigen hemel rijk
en ik begrijp

de kiezel knarst
in het voorbijgaan
van personen
een gaan en komen
gezichten lachen
maar ik zie geen dromen

mijn ogen willen groeten
blikken willen niet ontmoeten
ik loop weer in
mijn woorden rond
zoek de hond die
mij als enige verstond

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘wandel wat in woorden’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.