INLOGGEN
«»

Vandaag niet

Het rijmt niet in mijn hoofd vandaag
Het is allemaal zo vaag
Alles is onduidelijk lijkt het wel
Vandaag niet zo lekker in mijn vel

Het rijmt niet in mijn hoofd vandaag
Ik denk dat ik morgen nog een poging waag
Ik lijk net niet kunnen weer te leggen
Ik lijk net niet het juiste te kunnen zeggen

Het zit me even niet zo mee
Het zit me even niet zo lekker
Ik zet voor morgen me wekker
Ik zet voor nu nog een kopje thee

Morgen frisse moed
Morgen gaat het vast wat beter
Morgen gaat het vast weer goed
Vandaar lukt het voor geen meter

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tjieka
Actief sinds: 07-11-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vandaag niet’ van Tjieka zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.