INLOGGEN
«»

dagen erna (voor Philippe)

hoe licht in spleten
holten torens speelt
en tussen wolken;
jij bent! maar waar

nog ruist een zee
slaat hoge golven
drie grote haaien
drijven in de lucht
in zwijgende formatie

helder de nacht erna
waar ‘t roedel roept
in stille wouden;
nog draait de aarde

ergens blaat een lam
schreeuwt er je schaduw
en slechts wat ouds
weet altijd nog van jou

en dat ik van je houd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

sunset
Actief sinds: 08-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dagen erna (voor Philippe)’ van sunset zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.