INLOGGEN
«»

Toch ook nog bestaande tederheid

Jou jaren niet meer zien is een gesel en
een straf Diverse grappige, ontroerende
voorvallen neemt geen mens me ooit nog
af!

Is ook bij jou daarvan iets blijven hangen?
Soms zie ik je zomaar op straat: een
inmiddels boomlange vent waarvoor ik ga
bangen...

Het geeft daders en slachtoffers, soms zelfs
tegelijkertijd... Je voelt veel aan boosheid en
agressie, maar toch ook wel gekoesterde en
ernaast bestaande tederheid.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Toch ook nog bestaande tederheid’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.