INLOGGEN
«»

Eenzaam

Geen wind, de bomen staan stil
De vogels die fluiten
De schemering trekt op
De zonnestralen verdwijnen
De kilte is voelbaar, donker en alleen
Eenzaam is bijna tastbaar
Tranen rollen over mijn wangen
Alsof de dood je komt opzoeken
Verkrampt, onrustig wachtend op een beter gevoel
Deze zal ook snel weer komen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

WendyLotus
Actief sinds: 30-01-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Eenzaam’ van WendyLotus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.