Min of meer aan huis gekluisterd

Dakoyria

Inmiddels al wat jaartjes ben ik min of meer
wat aan huis gekluisterd...
Één van mijn buurvrouwen viel dit op en graag
rond koffietijd mijn gezelschap bij haar thuis
wat opgeluisterd?

Zijzelf is echter ook ziek en beseft dat amper maar
en daarbij komt: haar man, mantelzorger, zijn niet
bepaald dól op elkaar...
Ik zeg daarom: ik houd het nog wat in beraad,
tevreden gesteld dat zij me daarop verlaat!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Min of meer aan huis gekluisterd’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.