Het dan tóch niet alleen bezuren?

Dakoyria

Nét als ik bedacht heb, dat ik het volledig
alleen kan bezuren, vraagt mij op koffie-
visite een van mijn in tijdsduur oude buren!

We 'kennen' elkaar al ruim twintig jaren
Het contact was wel goed maar wederzijds
over de vloer komen? Meer iets voor latere
jaren

Een gemeenschappelijke buurvrouw/vriendin
is al een poosje dood Ons beider verdriet is
groot Ik grijp deze uitgestoken hand met alle
plezier aan!

Zo heel vaak gebeurt het niet meer dat mensen
'ruecksichtslos' voor elkaar klaar staan.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het dan tóch niet alleen bezuren?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.